Η Εταιρεία:
Στο τέλος της 10ετίας του ’60, δυο αδέλφια Χρήστος και Βασίλειος από τις Σέρρες εργαζόμενοι στο παντός τύπου συνεργείο του πατέρα τους, και από τα μοναδικό στην πόλη ξεκινούν συνεργασία ως μηχανικοί αντιπροσωπείας στην αποκλειστική εισαγωγικά εταιρία των Αφών ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ Α.Ε στους ελκυστήρες U.T.B- UNIVERSAL Ρουμανίας.

Δυο χρόνιο αργότερα γίνεται πρόταση στους αδελφούς από την διεύθυνση της εταιρίας και αναλαμβάνουν ως επίσημοι και αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στους ελκυστήρες UNIVERSAL και στις θεριζοαλωνιστικές μηχανές GLORIA.

Ακολουθεί μια επιτυχημένη δεκαετία με τρομερές εξελίξεις στον τομέα των πωλήσεων και στα δυο αντικείμενα (Τρακτέρ – Θεριζοαλωνιστικές).

Κατά τη διάρκεια της ανοδικής πορείας έρχεται να δώσει άλλο τόνο η συνεργασία της Θεοχαράκη α.ε με τους Αδελφούς Δουδούδη με την αντιπροσώπευση του Ιταλικού οίκου SΑΜΕ.

Ο ξαφνικός Θάνατος του Χρήστου τον Φεβρουάριο του ’89 ήταν αφορμή γιο αλλαγές. Το τμήμα πωλήσεων μεταφέρθηκε σε χώρο που διαμορφώθηκε μέσα στο συνεργείο έτσι ώστε να υπάρχει έλεγχος ταυτόχρονα και στα τρία τμήματα. Η αντιπροσώπευση της εταιρίας SΑΜΕ μεταφέρθηκε στο Βασίλειο Δουδούδη.

Συνεχιστές και συνεργάτες πολύτιμοι στάθηκαν οι γιοί του, Μιχαήλ και Κωνσταντίνος μετά τις σπουδές τους. Ο Μιχαήλ ανέλαβε το τμήμα πωλήσεων SΑΜΕ και UΤΒ ενώ ο Κωνσταντίνος το τμήμα ανταλλακτικών και service.

Η απασχόληση και το ανιδιοτελές ενδιαφέρον για τα προγράμματα της ευρωπαϊκής ένωσης σε συνδυασμό με τις εναλλακτικές προτάσεις; SΑΜΕ Ιταλίας και UNIVERSAL Ρουμανίας και την απόλυτη υποστήριξη τοποθέτησαν τα δυο εκεί που το αρμόζει.

Στις αρχές του 2000 παρατηρήθηκε καθυστέρηση στην έναρξη της 3ης προγραμματικής περιόδου η οποία κράτησε περίπου 2.5 χρόνια. Το τμήμα των πωλήσεων παρουσιάζει κάμψη.

Η εμπειρία που αποκτήθηκε όταν αυτή που με προσεκτικές επιλογές δεν οδήγησε πελάτες σε επιπόλαιες αγοραπωλησίες. Η εμπιστοσύνη που καλλιεργήθηκε παραμένει μέχρι σήμερα.

Το 2001 η εταιρία Αφοί Β. Δουδούδη μεταφέρθηκε σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών – αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας. Η κάθετη μονάδα διαθέτει τμήμα πωλήσεων, ανταλλακτικών, τεχνικό κατάστημα, τμήμα γεωργικών μηχανημάτων και τμήμα συμβούλων για επενδύσεις στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις.

Το 2004 οι δραστηριότητες και σε άλλους τομείς των Αφών Δουδούδη απαιτεί να μεταφέρουν την επωνυμία της εταιρίας σε Δουδούδη Ευαγγελία συνεχίζοντας την εξελικτική πορεία της επιχείρησης.

Το 2012 σταματά η συνεργασία με τη εταιρία Θεοχαράκη.

Το 2013 άρχισε η ανεξάρτητη εμπορία καινούριων τρακτέρ SΑΜΕ & DEUTZ FAHR .

Το 2013 ξεκίνησε η συνεργασία με εργοστάσια της Ιταλίας όπως CELLI & MASCHIO σε φρέζες, καταστροφείς και σε όλα τα προϊόντα τους.

Το 2013 ξεκίνησε συνεργασία με το Ιταλικό εργοστάσιο της DRAGONE σε νεφελοψεκαστήρες.

To 2014 ξεκίνησε η εισαγωγή των Ιταλικών λιπαντικών Eni/Agip με υποστήριξη όλων των προιόντων της.

Το 2016 ξεκίνησε συνεργασία με το Γαλλικό εργοστάσιο INFACO σε κλαδευτικά ψαλίδια, δετικά και ελαιοραβδιστικά.

To 2018 γίνεται η εισαγωγή τρακτέρ GOLDONI.

Το 2019 ξεκίνησε η συνεργασία με το Ιταλικό εργοστάσιο Ψεκαστικών CARRAROSPRAY.

Το 2020 γίνεται εισαγωγή τρακτέρ New Holland

Το 2021 η εταιρία μεταβιβάζεται στη Δουδούδη Θεοδώρα λόγω συνταξιοδότησης της Ευαγγελίας.
*Η εταιρία εμπορεύεται και φιλοξενεί στον εκθεσιακό της χώρο καινούρια τρακτέρ Same – Deutz-Fahr – Lamborghini του Ιταλικού εργοστασίου SDF.
*Κάθετη υποστήριξη σε Πωλήσεις , Ανταλλακτικά , Συνεργείο.
*Αντιπροσωπεύει το Ιταλικό εργοστάσιο ψεκαστικών πωλήσεις, ανταλλακτικά ,συνεργείο CARRAROSPRAY .
*Εμπορεύται τα Ιταλικά γεωργικά μηχανήματα, πωλήσεις, ανταλλακτικά ,συνεργείο Maschio , Gaspardo και Celli.
*Λιπαντικά ENI/Agip και λιπαντικά SDF
*Κλαδευτικά, δετικά ,ελαιοραβδιστικά, πωλήσεις, ανταλλακτικά ,συνεργείο INFACO
*Διατηρεί μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών και λιπαντικών

Υπηρεσίες:

Έχουμε σοβαρή παρουσία και παρέχουμε λύσεις και προτάσεις στα προϊόντα που προσφέρουμε όπως καινούρια τρακτέρ και γεωργικά παρελκόμενα , γνήσια ανταλλακτικά, τεχνική υποστήριξη και μεταφορά με συνεραγαζόμενα φορτηγά! Οι ιδιόκτητες στεγασμένες εγκαταστάσεις είναι Ι.65Οτμ σε χώρο 8.000τμ

Προκλήσεις:

Στις εποχές των απαιτήσεων είμαστε οργανωμένοι και παροτρύνουμε τον αγροτικό κόσμο να συνεχίσει την προσπάθειά του. Μας δίνει δύναμη το ενδιαφέρον των αγροτών και η δυναμική τους για παραγωγή ποιοτικών προϊόντων.

Στόχοι:

Προσπαθούμε να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο την παροχή υπηρεσιών, τη διαθεσιμότητα τρακτέρ, μηχανημάτων ανταλλακτικών και το συνεργείο . Έχουμε τη διάθεση να γίνουμε ακόμη καλύτεροι για την εξυπηρέτηση του αγροτικού κόσμου.